HU EN RU IT

Rólunk

Cégünk immár több mint 100 éve a környezetvédelem szolgálatában gyártja rendkívül széles választékú ipari légtechnikai termékeit, melyek a tapasztalatot és tudást egyesítve a minőséget és megbízhatóságot képviselik. Tapasztalt és lelkes szakemberek elkötelezetten dolgoznak termékeink fejlesztésén a tisztább és élhetőbb jövőért.


Cégünk
Az iparnak gyártunk több mint 100 éve.
Partnereink
Fontosnak tartjuk partnereinkkel kiépített, kölcsönösen jó kapcsolatot.
Konstrukció és gyártás
Mi az innováció jegyében támogatjuk ötletét a kezdetektől a kifejletig.
Szerelés és karbantartás
Kérheti, hogy termékeinket szakembereink szereljék és karbantartsák.
Környezet- tudatosság
Tartsuk tisztán a jövőt!
 Partnereink

Fontosnak tartjuk a kiváló kapcsolattartást és együttműködést a megrendelőinkkel és beszállítóinkkal.
tovább...Segíthetünk?

Ha bármi kérdése van, írjon nekünk az info@szellozomuvek.hu e-mail címre! Készséggel segítünk Önnek, hogy elérje célját.
Bisnode tanusitvany
A Szellőző Művek Kft. 2013. január 1-jétől termékeit az EB 327/2011 EU rendelet és a 65/2011.(IV.15.) Korm. rendelet (Öko rendelet) előírásai szerint tervezi, gyártja és dokumentálja. A Szellőző Művek Kft. honlapja jelenleg nem konkrét típusok adatait, hanem a gyártott típuscsaládok tájékoztató információit tartalmazza, ezért a Szellőző Művek Kft. az EU rendelet szerinti termékinformációs követelményeket kielégítő tájékoztatást ajánlatkérőink számára a konkrét típus kiválasztása után az ajánlati dokumentációban szolgáltatja. A közeljövőben tervezett honlap tartalom bővítést követően a jellemző típusok és standard méretek adatai közvetlenül elérhetővé válnak.
© SZELLŐZŐ MŰVEK KFT.    |    1116 Budapest, Építész utca 8-12.    |    1509 Budapest, Pf. 12.    |    Tel.: +36-_1-204-_5972    |    Fax: +36-_1-204-_5972    |    E-mail: info@szellozomuvek.hu