HU EN RU IT

Keresés

Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legjobban támogassuk a partnereinket és a weblap felhasználókat. A keresés megkönnyítése végett három féle keresési opciót vezettünk be. Az egyik, amely mindig az aktuális lapokon érhető el, "Keresés itt" linkként, mely az aktuális menün belül keres rá a megadott szóra. A következőkben pedig az egyszerű és az összetett keresés használható.


Egyszerű keresés

Ha egy szóra, kifejezésre szeretne rákeresni a honlapunk teljes területén, akkor azt ide írja be. Ha egy terméket szeretne konkrétan megtalálni akkor a következő, Összetett keresés menüben tegye.
Összetett keresés

Ha egy konkrét terméket szeretne megtalálni a kínálatunkban, akkor arra itt kereshet rá, a speciális paraméterek megadásával. Válassza ki a termékkategóriát, majd töltse ki a rá vonatkozó adatokat. Miután a rendszer felajánlja a paramétereknek megfelelő termékeket, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hogy kiválasszuk, vagy megtervezzük közösen az ön számára legmegfelelőbb terméket.


hamarosan...


Segíthetünk?

Ha bármi kérdése van, írjon nekünk az info@szellozomuvek.hu e-mail címre! Készséggel segítünk Önnek, hogy elérje célját.Referencia

Megrendelőink és beszállítóink megbízhatósága fontos a számunkra.
tovább...Partnereink

Fontosnak tartjuk a kiváló kapcsolattartást és együttműködést a megrendelőinkkel és beszállítóinkkal.
tovább...Bisnode tanusitvany
A Szellőző Művek Kft. 2013. január 1-jétől termékeit az EB 327/2011 EU rendelet és a 65/2011.(IV.15.) Korm. rendelet (Öko rendelet) előírásai szerint tervezi, gyártja és dokumentálja. A Szellőző Művek Kft. honlapja jelenleg nem konkrét típusok adatait, hanem a gyártott típuscsaládok tájékoztató információit tartalmazza, ezért a Szellőző Művek Kft. az EU rendelet szerinti termékinformációs követelményeket kielégítő tájékoztatást ajánlatkérőink számára a konkrét típus kiválasztása után az ajánlati dokumentációban szolgáltatja. A közeljövőben tervezett honlap tartalom bővítést követően a jellemző típusok és standard méretek adatai közvetlenül elérhetővé válnak.
© SZELLŐZŐ MŰVEK KFT.    |    1116 Budapest, Építész utca 8-12.    |    1509 Budapest, Pf. 12.    |    Tel.: +36-_1-204-_5972    |    Fax: +36-_1-204-_5972    |    E-mail: info@szellozomuvek.hu