HU EN RU IT

Termékek

A piacvezető Szellőző Művek Kft. - folytatva az ipari légtechnika szakmakultúráját - felhasználva az évtizedek alatt az előd vállalat által létrehozott összes kutatási, fejlesztési eredményt, gyártási dokumentációt, üzemeltetési tapasztalatot, elsősorban az egyedi különleges ipari légtechnikai megoldások tervezésében és gyártásában tevékenykedik.
Nem csak saját tervezésű gépeket gyártunk hanem minta alapján is készítünk termékeket.


Ventilátorok
Cégünk mindenféle a 100 év alatt kifejlesztett és az elmúlt 15 évben korszerűsített új ventilátor típust gyárt.
Porleválasztók, gázmosók
Száraz és nedves üzemű, korszerűsített porleválasztó berendezéseket is gyárt.
Hegesztett szerkezetek
Hegesztő szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.
Zajcsökkentő betétek
1977 óta gyártunk különböző zajcsökkentő termékeket, valamint hangtompítókat.
Referenciák
Eddigi ügyfeleink megelégedettsége a legjobb ajánlólevél számunkra.
Rendszer megoldások
Hisszük hogy a minőségi munka eredménye a megbízható alapanyagoktól is függ.Partnereink

Fontosnak tartjuk a kiváló kapcsolattartást és együttműködést a megrendelőinkkel és beszállítóinkkal.
tovább...Segíthetünk?

Ha bármi kérdése van, írjon nekünk az info@szellozomuvek.hu e-mail címre! Készséggel segítünk Önnek, hogy elérje célját.
Bisnode tanusitvany
A Szellőző Művek Kft. 2013. január 1-jétől termékeit az EB 327/2011 EU rendelet és a 65/2011.(IV.15.) Korm. rendelet (Öko rendelet) előírásai szerint tervezi, gyártja és dokumentálja. A Szellőző Művek Kft. honlapja jelenleg nem konkrét típusok adatait, hanem a gyártott típuscsaládok tájékoztató információit tartalmazza, ezért a Szellőző Művek Kft. az EU rendelet szerinti termékinformációs követelményeket kielégítő tájékoztatást ajánlatkérőink számára a konkrét típus kiválasztása után az ajánlati dokumentációban szolgáltatja. A közeljövőben tervezett honlap tartalom bővítést követően a jellemző típusok és standard méretek adatai közvetlenül elérhetővé válnak.
© SZELLŐZŐ MŰVEK KFT.    |    1116 Budapest, Építész utca 8-12.    |    1509 Budapest, Pf. 12.    |    Tel.: +36-_1-204-_5972    |    Fax: +36-_1-204-_5972    |    E-mail: info@szellozomuvek.hu