HU EN RU IT

Rólunk | Cégünk | Szellőző Művek

A Szellőző Művek Kft. Immár több mint 100 éve a környezetvédelem szolgálatában gyártja rendkívül széles választékú légtechnikai termékeit, melyek a tapasztalatot és tudást egyesítve a minőséget és megbízhatóságot képviselik.
Mint Kelet Európa vezető légtechnikai berendezéseket gyártó cége több mint 100 éves tapasztalattal, és szakképzett mérnöki gárdával felszerelkezve felkészültek vagyunk, az egyedi légtechnikai igényeik professzionális és gyors megoldására. Cégünk nem csak az egyedi igényekre szabott légtechnikai termékek gyártásával de üzembe állításával és szerelésével is foglalkozik, melyeket főleg az intézményi és ipari piacra értékesítünk.
A piacvezető Szellőző Művek Kft. - folytatva az ipari légtechnika szakmakultúráját - felhasználva az évtizedek alatt az előd vállalat által létrehozott összes kutatási, fejlesztési eredményt, gyártási dokumentációt, üzemeltetési tapasztalatot, elsősorban az egyedi különleges ipari légtechnikai megoldások tervezésében és gyártásában tevékenykedik.
Ahhoz, hogy sikeres technológiát, és minőségi szolgáltatást nyújtsunk a vezető légtechnikai berendezések terén, folyamatosan együttműködünk a megrendelőinkkel és a beszállítóinkkal. Alapos kutatást és fejlesztést végzünk a folyamatos fejlődés érdekében. A Szellőző Művek folyamatos, professzionális támogatást nyújt mérnök kollégák bevonásával az alkalmazott légtechnikai berendezések folyamatos, hatékony működése elérése céljából.Partnereink

Fontosnak tartjuk a kiváló kapcsolattartást és együttműködést a megrendelőinkkel és beszállítóinkkal.
tovább...Segíthetünk?

Ha bármi kérdése van, írjon nekünk az info@szellozomuvek.hu e-mail címre! Készséggel segítünk Önnek, hogy elérje célját.
Bisnode tanusitvany
A Szellőző Művek Kft. 2013. január 1-jétől termékeit az EB 327/2011 EU rendelet és a 65/2011.(IV.15.) Korm. rendelet (Öko rendelet) előírásai szerint tervezi, gyártja és dokumentálja. A Szellőző Művek Kft. honlapja jelenleg nem konkrét típusok adatait, hanem a gyártott típuscsaládok tájékoztató információit tartalmazza, ezért a Szellőző Művek Kft. az EU rendelet szerinti termékinformációs követelményeket kielégítő tájékoztatást ajánlatkérőink számára a konkrét típus kiválasztása után az ajánlati dokumentációban szolgáltatja. A közeljövőben tervezett honlap tartalom bővítést követően a jellemző típusok és standard méretek adatai közvetlenül elérhetővé válnak.
© SZELLŐZŐ MŰVEK KFT.    |    1116 Budapest, Építész utca 8-12.    |    1509 Budapest, Pf. 12.    |    Tel.: +36-_1-204-_5972    |    Fax: +36-_1-204-_5972    |    E-mail: info@szellozomuvek.hu