HU EN RU IT

Szolgáltatások

A gyártás mellett számos szolgáltatást is nyújtunk ügyfeleinknek. A műhelyünk kiválóan felszerelt, ahhoz hogy a következő szolgáltatásokkal legyünk az önök szolgálatára.


Kiegyensúlyozás
A kiegyensúlyozatlanság megszüntetésére statikus vagy dinamikus kiegyensúlyozást tudunk alkalmazni.
Fémmegmunkálás
Vállalunk karimahajlítást, lemezhajlítást, hegesztést, CNC vágást, hengerítést.
Gépfelújítás
Hegesztő szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.
Szakvélemény, állapotfelmérés
Megbízható szakembereink többféle műszaki segítséget nyújtanak.Referencia

Megrendelőink és beszállítóink megbízhatósága fontos a számunkra.
tovább...Segíthetünk?

Ha bármi kérdése van, írjon nekünk az info@szellozomuvek.hu e-mail címre! Készséggel segítünk Önnek, hogy elérje célját.
Bisnode tanusitvany
A Szellőző Művek Kft. 2013. január 1-jétől termékeit az EB 327/2011 EU rendelet és a 65/2011.(IV.15.) Korm. rendelet (Öko rendelet) előírásai szerint tervezi, gyártja és dokumentálja. A Szellőző Művek Kft. honlapja jelenleg nem konkrét típusok adatait, hanem a gyártott típuscsaládok tájékoztató információit tartalmazza, ezért a Szellőző Művek Kft. az EU rendelet szerinti termékinformációs követelményeket kielégítő tájékoztatást ajánlatkérőink számára a konkrét típus kiválasztása után az ajánlati dokumentációban szolgáltatja. A közeljövőben tervezett honlap tartalom bővítést követően a jellemző típusok és standard méretek adatai közvetlenül elérhetővé válnak.
© SZELLŐZŐ MŰVEK KFT.    |    1116 Budapest, Építész utca 8-12.    |    1509 Budapest, Pf. 12.    |    Tel.: +36-_1-204-_5972    |    Fax: +36-_1-204-_5972    |    E-mail: info@szellozomuvek.hu