HU EN RU IT

Termékek | Rendszer megoldások

Elkötelezettek vagyunk, hogy őszinte együttműködés jöjjön létre a partnereink és közöttünk a jobb rendszer minőség érdekében. Jó kapcsolatot ápolunk a beszállítóinkkal és az együttműködő cégekkel.

Hisszük hogy a minőségi projektek a szaktudásunkon túl a minőségi alkatrészektől és a közreműködő cégektől is függ. A gondosan felépített rendszer jobb teljesítményt érhet el, mint csak a beépített alkatrészek puszta összessége. Ez megköveteli hogy a rendszer és az egyes alkatrészek együtt vannak kiválasztva, tervezve és egymáshoz vannak állítva. Minőségi termékek lehető legjobb kombinációja építhet fel egy tökéletes rendszert. Cégünk rendszertervezést is ugyanúgy vállal mint terméktervezést. Így nagy teljesítményű rendszereket érhetünk el!Partnereink

Fontosnak tartjuk a kiváló kapcsolattartást és együttműködést a megrendelőinkkel és beszállítóinkkal.
tovább...Segíthetünk?

Ha bármi kérdése van, írjon nekünk az info@szellozomuvek.hu e-mail címre! Készséggel segítünk Önnek, hogy elérje célját.
Bisnode tanusitvany
A Szellőző Művek Kft. 2013. január 1-jétől termékeit az EB 327/2011 EU rendelet és a 65/2011.(IV.15.) Korm. rendelet (Öko rendelet) előírásai szerint tervezi, gyártja és dokumentálja. A Szellőző Művek Kft. honlapja jelenleg nem konkrét típusok adatait, hanem a gyártott típuscsaládok tájékoztató információit tartalmazza, ezért a Szellőző Művek Kft. az EU rendelet szerinti termékinformációs követelményeket kielégítő tájékoztatást ajánlatkérőink számára a konkrét típus kiválasztása után az ajánlati dokumentációban szolgáltatja. A közeljövőben tervezett honlap tartalom bővítést követően a jellemző típusok és standard méretek adatai közvetlenül elérhetővé válnak.
© SZELLŐZŐ MŰVEK KFT.    |    1116 Budapest, Építész utca 8-12.    |    1509 Budapest, Pf. 12.    |    Tel.: +36-_1-204-_5972    |    Fax: +36-_1-204-_5972    |    E-mail: info@szellozomuvek.hu