HU EN RU IT

Rólunk | Konstrukció és gyártás

Fő célunk hogy egyedi, személyre szabott,kiváló minőségű, és hatékony megoldásokat teremtsünk a megrendelőinknek; felhasználva a tapasztalatunkat, a tudást és mind a légtechnika mind a környezettudatosság iránt érzett elszántságot, amely eddig is alapvető értéke volt cégünknek.


Folyamatosan fejlesztjük cégünket és kutatásokat, felméréseket végzünk a közeli Budapesti Műszaki Egyetem Áramlástan tanszékével közösen, és nem csak egy feladat megkezdésekor. Az innovatív termékek amelyeket kifejlesztünk a vevőinknek, kutatási eredményeken és a 100 év alatt összegyűjtött terveken alapul és egyéni követelményekre szabottak hogy kielégítsék a megrendelőink egyedi igényeit. Minden termékünk követi a biztonsági és környezetvédelmi normatívákat.
A teljes gyártási ciklus pontos tervezés eredménye, és körültekintő szakemberek végzik, ami a magas színvonalat és hosszú működési időt garantálják. A tervező és gyártó csapat szoros együttműködésben dolgoznak, így lehetővé válik számunkra, hogy folyamatosan módosítsunk a megvalósítás közben, hogy a felhasználó számára legjobb végeredményt kapjuk.Partnereink

Fontosnak tartjuk a kiváló kapcsolattartást és együttműködést a megrendelőinkkel és beszállítóinkkal.
tovább...Segíthetünk?

Ha bármi kérdése van, írjon nekünk az info@szellozomuvek.hu e-mail címre! Készséggel segítünk Önnek, hogy elérje célját.
Bisnode tanusitvany
A Szellőző Művek Kft. 2013. január 1-jétől termékeit az EB 327/2011 EU rendelet és a 65/2011.(IV.15.) Korm. rendelet (Öko rendelet) előírásai szerint tervezi, gyártja és dokumentálja. A Szellőző Művek Kft. honlapja jelenleg nem konkrét típusok adatait, hanem a gyártott típuscsaládok tájékoztató információit tartalmazza, ezért a Szellőző Művek Kft. az EU rendelet szerinti termékinformációs követelményeket kielégítő tájékoztatást ajánlatkérőink számára a konkrét típus kiválasztása után az ajánlati dokumentációban szolgáltatja. A közeljövőben tervezett honlap tartalom bővítést követően a jellemző típusok és standard méretek adatai közvetlenül elérhetővé válnak.
© SZELLŐZŐ MŰVEK KFT.    |    1116 Budapest, Építész utca 8-12.    |    1509 Budapest, Pf. 12.    |    Tel.: +36-_1-204-_5972    |    Fax: +36-_1-204-_5972    |    E-mail: info@szellozomuvek.hu