HU EN RU IT

Rólunk | Cégünk | Küldetés tudat

A Szellőző Művek Kft. Immár több mint 100 éve a környezetvédelem szolgálatában gyártja különlegesen nagyszámú és féleségű ipari légtechnikai termékeit, melyek a tapasztalatot és tudást egyesítve a minőséget és megbízhatóságot képviselik.
Cégünk elkötelezett aziránt, hogy az ügyfeleinek egyedi tervezésű, költséghatékony és kiváló minőségű szellőző berendezéseket nyújtson, melyek maximális minőséget és hatékonyságot érnek el minimum működési költségek mellett.A cég elkötelezett a természetbarát és energia hatékony működés iránt, mind a saját gyártói oldaláról és mind a vevői oldalról, a termékein keresztül, támogatva ezzel a zöldebb és tisztább jövőt. Minőség irányítási rendszerünk és tanusítványaink is a minőségi munkát és a környezettudatos működést segítik elő.Partnereink

Fontosnak tartjuk a kiváló kapcsolattartást és együttműködést a megrendelőinkkel és beszállítóinkkal.
tovább...Segíthetünk?

Ha bármi kérdése van, írjon nekünk az info@szellozomuvek.hu e-mail címre! Készséggel segítünk Önnek, hogy elérje célját.
Bisnode tanusitvany
A Szellőző Művek Kft. 2013. január 1-jétől termékeit az EB 327/2011 EU rendelet és a 65/2011.(IV.15.) Korm. rendelet (Öko rendelet) előírásai szerint tervezi, gyártja és dokumentálja. A Szellőző Művek Kft. honlapja jelenleg nem konkrét típusok adatait, hanem a gyártott típuscsaládok tájékoztató információit tartalmazza, ezért a Szellőző Művek Kft. az EU rendelet szerinti termékinformációs követelményeket kielégítő tájékoztatást ajánlatkérőink számára a konkrét típus kiválasztása után az ajánlati dokumentációban szolgáltatja. A közeljövőben tervezett honlap tartalom bővítést követően a jellemző típusok és standard méretek adatai közvetlenül elérhetővé válnak.
© SZELLŐZŐ MŰVEK KFT.    |    1116 Budapest, Építész utca 8-12.    |    1509 Budapest, Pf. 12.    |    Tel.: +36-_1-204-_5972    |    Fax: +36-_1-204-_5972    |    E-mail: info@szellozomuvek.hu